søndag 1. mars 2009

Uke 9


Kort oppsumering av den første uka på jobb. Mads og jeg har begynte jobbe på Sherry golf,  jobber sammen med gartnere på golfbanen. Vi jobber for et veldlikeholsfirma; Jersa, som er innleid av Sherry golf. Kan skjekke ut web adr: www.jersa.es og www.sherrygolf.com.
Denne første uka på jobben har vi fått opplæring på noen maskiner, gjordt oss kjent på golfbanen. Spanjolene vi jobber sammen er åpne og innkluderende, fikk skyss hjem den første dagen. Sykler til jobben hver dag,  kjøpte meg en billig sykkel her nede. 
Arbeidsdagen er fra kl 9 - 12.15, mandag - fredag. Forsatt kjølig vær om morgen og kvelden, på ettermiddagen pleier det å være + - 20*c. Det er ikke sikkelig sommer her ennå, men det kommer seg:) På torsdagen spiste vi norske læringene middag sammen med vår kontaktperson David og 2 reseptanter fra Hedmark og Oppland fylkeskommune. 
Resturangen vi spiste på het Feng Su, sikkelig bra resturante og dyr.. men de fra fylkeskommunen spanderte:) Jeg spiste sushi, blandet med laks, rogn, grønnsaker og ris.
Smakte godt, fiksa ikke helt å spise med pinner... så det ble kniv og gafler.

Ingen kommentarer: