mandag 23. februar 2009

uke 8


Kort oppsummering av uke 8. Siste skoleuka, den nye skole tida var fra kl: 3 - 6 på ettermiddagen, ( siesta tida). Følte det ble lange dager.Lærte å forme setninger med  gramatikk av maskuline og femino ord( han og hu).
På kveldene har gått til leksearbeid, besøkte de andre norske læringene.
Høydepunkte var da vi reiste til Cadiz på lørdagen. Tok toget fra Jerez til Cadiz. Det er tradisjon at det er karneval en gang i året der. Mye liv og røre. Alle menneskene hadde kledd seg ut, vi kjøpte oss noen hatter. Jeg gikk i en muskiter hatt. Spiste på en fin resturante som het El Terraza . Spiste fisk og blekksprut det var veldig godt! faktisk:) Ved siden av resturanten står den store katedralen i Cadiz. Den heter Mirador Torre de Poniente. Var inn i den og kikka, og gikk opp i tårnet, hadde den fine utsikten over Cadiz. Det var noen turister, studenter i Cadiz, så vi var ikke de eneste. Vi gikk kikka litt på de store strendene der, det var noen som surfa på bølgene, var ca 20 grader i lufta, men det var kaldt i vannet...
Resten av tida gikk til se på karnevalet, nyte tida. Kom masse folk hele tida på kvelden til karnevalet. Tok toget hjem til Jerez på kvelden, var sliten, men urtolig glad for at jeg reiste til Cadiz:)



Ingen kommentarer: