søndag 15. mars 2009

Uke 11


Denne uka har det bare vært fint vær:) Mads og meg har fått opplæring på singelklippere (gåklippere) på golfbanen. De brukes til å klippe gresset på greenene. Etter litt øvelse, mestret vi å klippe alene på greenene. Etter det fikk vi lov til å klippe alle  greenene på trenings- og 9 hullsbanen  alene.
Viktig klippe rett, det skal se fint ut, og holde seg innenfor greenen, kjører du utenfor skalpere du gresset ikke pent, men det har ikke skjedd oss ennå.. Har fått kjørt sidewindern, klippemaskin som brukes til å klippe mellom fairway og rough, rundt teesteder og greenen. Fått vært med på vannene greenene, det trengs de er veldig tørre og vi kan ikke skru på vanningsannlegget pga. spillerene som er ut på banen. Har med oss en vannslange som vi kopler på en kran som er i en kum. Det er vannkumer på hver green.
På lørdagen reiste de norske læringene, David og meg til Marokko.
Det var en dagstur, med bil og båt. Mye fattigdom, endel falske politi folk som er korrupte.     De prøver å lure turister for løse penger, for eks. ta passet og slikt.
Lokalbefolkningen  prøver selge ting til deg(turist) hele tiden. Bare falske varer de selger av merkevarer. Hygene er de heller ikke så nøye på, må være forsiktig med hva du spiser.       Derfor var det kjekt å ha David som var kjent, som viste hvike steder som var trygt gå og spise. Vi hadde også en lokal guide med oss. Var å kikka på vanngrotter og fikk prøve camel:)  Det var en opplevelserik tur, men en turist er en vandrende seddel i Marokko.. 





Ingen kommentarer: