tirsdag 24. mars 2009

Uke 12


Denne uka har det blåst sikkelig, særlig på golfbanen. Mye av sanden i enkelte bunkere har blåst bort. Har vært mye jobb med det, måtte stå å vannne i bunkeren, for at ikke sanda skulle blåse bort. Etter at vinden hadde roet seg ned, gikk mesteparten av tiden til å spyle bort sand med vann på banen, særlig sanda på greenene hadde første prioritet. 
Mye av sanden hadde føyka seg opp til bunker kantene pga. vinden, brukte mye tid på dra ut sand og jevne den ut med maskin og håndmakt.
På torsdagen tok jeg meg fri fra jobben for se på heste show i Jerez, som heter
Real Escuela Andaluza del  Arte Ecuestre. Den kongelige hesteskolen i Andaluza (fylket) 
Spania er en hestedestinasjon, spesielt kjent for dressur ridning.
Det kostet litt penger for å komme inn, men da kunne vi se på de trent hestene, se på heste museum, se på hvordan de bygger saler til hester. De håndlagde en bestemt sal til dressur, som kun brukes av de kongelige rytterne. Hesteshowet var bra, var litt synd at vi ikke fikk lov til å ta bilder... På lørdagen reiste vi med tog til Santa Maria. Skulle egenlig kjøre gokart, med den banen var nedlagt.. Brukte tida til å reise ned til stranda for ha noe å gjøre.. Spillte litt sandfotball, moro. Vannet er ikke varmt ennå... så det ble bare litt hvassing.



Ingen kommentarer: